Wie zijn wij

S&S ElektrotechniekWij zijn een jong, dynamisch en flexibel bedrijf dat sinds mei 2006 bestaat en werkzaam is in de omgeving van Alkmaar.

S&S Elektrotechniek is aangesloten bij UNETO-VNI, een branche organisatie die garant staat voor kwaliteit en veiligheid!
S&S Elektrotechniek is een vakbekwame onderneming met een goede naam en faam, gespecialiseerd in de deskundige uitvoering van uw werkzaamheden, tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben wij ook een prima reputatie opgebouwd.


Bent u op zoek naar een vertrouwd en deskundig adres voor uw werkzaamheden; dan staan wij graag voor u klaar!
De combinatie van kennis, ervaring en gedrevenheid heeft gezorgd voor het ontstaan van een goede krachtige onderneming.

S&S Elektrotechniek is een erkend leerbedrijf door Kenteq. Leerlingen van elektrotechnische opleidingen doen bij ons onder deskundige begeleiding praktijkervaring op.
Erkend Kenteq leerbedrijf | Lid van Uneto-VNI

Wij staan voor duidelijkheid. Dit houdt in dat wij na een kennismakingsgesprek, adviseren, een duidelijke en gespecificeerde offerte opstellen en indien nodig wordt er een werktekening gemaakt. Dit is nauw overleg met de klant. Ook kan de klant langskomen op ons kantoor om verschillende type verlichting en schakelmateriaal uit te komen zoeken.