S&S Elektrotechniek werkte voor Strand paviljoen Zoomers.

ZOOMERSVoor de familie Bijl heeft S&S de elektrotechnische installatie geleverd voor het nieuwe strand paviljoen. Dit betreft een tijdelijke installatie omdat ze iedere winter weer van het strand af moeten. Dit jaar is het bestemmingsplan gewijzigd en mogen ze het hele jaar open blijven!

Over Strand pavaljoen Zoomers:

Bij Zoomers gaat het om beleving. Het moderne en warme interieur, de comfortabele loungebanken, de sfeervolle openhaarden, het Zoomers oranje en de Oosterse Boeddhabeelden zorgen voor een bijzonder luxe en warme sfeer.

Met het mooiste uitzicht over zee kunt u genieten van onze met zorg samengestelde menukaart. Samen met zijn keukenbrigade kookt onze chef-kok voor u telkens weer de lekkerste gerechten. In onze keuken wordt uitsluitend gewerkt met verse, eerlijke en pure producten.

Zoomers staat voor heerlijk ontbijten, lunchen, dineren en loungen. Ook voor uw feest, partij, evenement of vergadering bent u bij Zoomers aan het juiste adres. Wij zijn ervaren in het organiseren van gezellige kleinschalige feesten en partijen tot grote bedrijfsevenementen voor 1000 personen.

Voor meer info zie www.zoomers.nu